Sliperiet i Borgvik | Kurser
Välkommen till Sliperiet i Borgvik - konsthall och gastronomi.
gastronomi, mat, konst, musik, utställning, gourmet, tavlor, skulpturer, konsthall, utflykt, bröllop, catering, kock, vinprovning, fotokurs, närodlad, ekologisk, oscar, magnusson
21753
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21753,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Kurser

Fotokurs – Porträtt

Datum: 9/6 09.00-17.00

Pris: 1495:-/pers (inklusive fika, lunch på Sliperiet)

Begränsat antal platser, egen systemkamera krävs.

Vill du bli bättre på att fotografera människor?

Att fotografera betyder skriva med ljus. I porträttkursen lär du dig grunderna i ljussättning och du blir förtrogen med att fotografera porträtt. Vi pratar om ljuset, grundläggande komposition och om att plåta människor.

Porträtt handlar nästan alltid om identitet och plats. Ibland är miljön avgörande för att lyfta fram personens ”individuella drag”, i andra fall är det en utmaning att inte låta kontexten förklara vem som är på bilden.

På Sliperiet jobbar vi med att föreviga på ett sätt som skiljer sig från den vardagliga snapshotfotograferingen. Vi jobbar i Sliperiets miljö, letar detaljer och ljus som skiljer sig från vår hemmiljö.

Anmälan & info: workshop@annaledin.se

Konsthall

Årets utställare

Exhibition #11

16/5 – 30/8

Läs mer
Artwalk

En guidad konstpromenad.

När du vill veta mer.

Läs mer
Kurser

Att sluta lära är att sluta utvecklas.

Ta nästa steg!

Läs mer
Sköna söndag

Den perfekta söndagen.

Artister presenteras i vår!

Läs mer