Sliperiet i Borgvik | Om Sliperiet Gastronomi
Välkommen till Sliperiet i Borgvik - konsthall och gastronomi.
gastronomi, mat, konst, musik, utställning, gourmet, tavlor, skulpturer, konsthall, utflykt, bröllop, catering, kock, vinprovning, fotokurs, närodlad, ekologisk, oscar, magnusson
21827
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21827,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Om Sliperiet Gastronomi

Sliperiet Gastronomi startades i Konsthallen Sliperiet 2015 med ambitionen att våga vara annorlunda, liksom Sliperiet i övrigt. I vår matsal står råvara och smak i centrum. Vi inspireras av platsen vi befinner oss på, av skogen, vattnet och den småskaliga produktion som finns runt knuten, men också av stadens puls, nytänkande och idérikedom. Vi lägger till och drar ifrån för att skapa det som blir vi, Sliperiet Konsthall & Gastronomi.

Varmt välkommen.

NYHET! Vårt kök har fått betyget ”Mycket god klass” i restaurangguiden White Guide!

 

Meny Våren 19/5, 26/5

Våren, springtime, la primavera. Nu grönskar det…på tallrik såväl som i naturen. Primörer, nässlor och skott, hönsen värper igen, det spritter och djuren släpps ut i sina hagar. Av vårens underbara råvaror komponerar vi en smakrik meny, vår hyllning till våren.

Menu 6 rätter: 825:-/p

Utvalda drycker: 395:- ( Alkoholfritt alternativ 225:- )

 

Världens bästa Mamma! 27/5

Grattis, du är verkligen världens bästa mamma och mitt livs mittpunkt. Allt jag är, eller hoppas bli, är din förtjänst. Låt mig som ett litet tack, bjuda dig på en härlig 3-rätters lunch på Sliperiet, det är det minsta jag kan göra…(Varmt välkommen att kopiera, citera, eller på annat sätt använda ovanstående text)

Morsdag meny: 495:-/p (Två sittningar, 12.00 alt 15.00)

Boka

Ring 0555-144450 eller info@sliperietiborgvik.se

Aktuell meny: klicka här

Gastronomi

Om Sliperiet Gastronomi

Mat & konst i harmoni

Läs mer
Äta på Sliperiet

Matsalen öppnar 5:e maj

Läs mer
Köket
Läs mer
Catering & Färdiga paket

Förgyll din fest eller ditt besök!

Läs mer